Услуги
Сватбена организация

Независимо дали се нуждаете от цялостно планиране на Вашата сватба или само от някои от нашите услуги – нашата цел е да направим специалния Ви ден забавен, запомнящ се и да Ви дадем нужното спокойствие, доверявайки се на нашия опит. Заедно ще решим в каква част от целия процес на организацията желаете да се включим и как да направим Вашия сватбен ден незабравим.

Украса на сватбеното тържество

Това е една изключително важна част от всяка сватба. Заедно ще изградим цялостната концепция – ще изберем тема, цветова палитра и материали, с които да изградим декорацията. С нашите флористи ще направим подбор на цветята спрямо сезона, мястото и Вашите идеи. Можем да подготвим украсата на ресторанта или градината, създавайки един идивидуален стил, който да отразява характера на нашите клиенти.

Бутик за цветя

Вече може да се обърнете към нас и за всеки важен момент – отворихме бутика си за цветя. От няколко години мечтаехме за цветарски магазин, в който да изпълняваме всяка идея на нашите клиенти и ето че вече е реалност. Можете да заповядате за букет или аранжировка, за балони с хелий или за цялостна декорация на всеки празник.

Партита

Има и много други поводи за празненства, в които да Ви помогнем с организирането, декорирането им и аксесоарите към тях. От рождени дни и кръщенки до юбилеи и фирмени партита, ние се стараем винаги да дадем на нашите клиенти добри съвети и те да получат красиви и вълнуващи тържества, защото всеки празник е от значение.